top of page

Help mee de eerste stappen zetten.

Het Swap Experiment is een allereerste stap richting het concept dat wij in gedachte hebben: een circulair ruilplatform voor gebruikte spullen. We testen er onze eerste ideeën. 

In het experiment kun je beginnen met swappen en help je ons om te leren waar toekomstige gebruikers behoefte aan hebben. Zo komen we samen tot een platform waar iedereen blij van wordt en waarmee we op grote schaal afval en onnodige nieuwproductie kunnen voorkomen. 

YOU'RE INVITED!

We zijn nog in ontwikkeling. Er is dus nog geen fancy platform of app (jullie: ahhhh). Maar in het swap experiment, waarin we met een groeiende community onze ideeën testen, wordt al volop geswapt. We ruilen kleding en boeken. Wekelijks komen er niet-zo-nieuwe items bij en veel producten krijgen een langer leven! 

Kopie van Zonder titel-2.png

Wie het eerst komt, wie het eerst ruilt.  Meld je nu aan, dan ben je zo snel mogelijk aan de beurt. Deelname is gratis en aanmelden kost je zo’n drie minuten.

Hoe het Swap Experiment werkt.

Community_Wit.png

Meld je aan & ontmoet
re-new friends.

Meld je binnen 3 minuten aan en bekijk direct het complete swap-aanbod.

Pijl_Wit.png

Upload producten &
leun achterover.

Upload minimaal één vet product die je niet meer gebruikt. Wij screenen uploads op kwaliteit, bieden goedgekeurde producten in de community aan en helpen om de juiste swap-match te vinden. Uploaden is gratis. 

Diamant_Wit.png

Doe goed & 
verdien tokens.

Met je eerste uploads kun je eenmalig GRATIS tokens scoren. Hoe meer goedgekeurde items je de eerste keer upload, hoe meer gratis tokens je krijgt.

 

Daarna verdien je extra tokens als je producten een volgend leven krijgen. Je bepaalt zelf hoeveel tokens je voor jouw product wilt ontvangen. 1 token is 1 euro. 

Aureool_Wit.png

Swap tokens
voor used treasures.

Je zet tokens als betaalmiddel in voor producten uit het continu wisselende productaanbod van de hele community. Wanneer jij wilt.

 

Het enige dat je met echt geld betaalt is een swap-fee per product en eventueel verzendkosten.

Alles wat je moet weten:

Euhm, aanmeld-button al gezien?

bottom of page