Help mee de eerste stappen zetten.

Het Swap Experiment is een allereerste stap richting het concept dat wij in gedachte hebben: een circulair ruilplatform voor gebruikte spullen.

 

In het experiment kun jij beginnen met swappen en help je ons om te leren waar toekomstige gebruikers behoefte aan hebben. Zo komen we samen tot een platform waar iedereen blij van wordt en waarmee we op grote schaal afval en onnodige nieuwproductie kunnen voorkomen. 

YOU'RE INVITED!

Met meer dan 200 holy swappers testen we het online ruilen van gebruikte spullen. We swappen kleding en boeken. Wekelijks komen er 'nieuwe' items bij en veel producten krijgen een volgend leven. Op deze pagina vind je alles wat je over het experiment moet weten. In het experiment testen we een aantal van onze ideeën en kunnen we tegelijkertijd starten om anders te consumeren. Wil je kunnen blijven genieten van het vervangen van je spullen, maar dan met minimale impact op onze planeet en je portemonnee? This is your way to go.

Kopie van Zonder titel-2.png

Wie het eerst komt, wie het eerst ruilt.  Meld je nu aan, dan ben je zo snel mogelijk aan de beurt. Deelname is gratis en aanmelden kost je zo’n drie minuten.

Hoe het Swap Experiment werkt.

Get invited & ontmoet
re-new friends.

Het Swap Experiment is invite only. Wil je meedoen, dan moet je worden uitgenodigd. Door ons of door een andere deelnemer. Eenmaal binnen ontmoet je je nieuwe swap-buddies. 

 

Ben je hier via een online campagne terecht gekomen, dan vul je bij 'wie heeft je uitgenodigd?' in waar je Holy Swap! bent tegen gekomen. 

Upload producten &
leun achterover.

Meld je aan en upload minimaal drie producten die je niet meer gebruikt. Wij bieden jouw producten in de community aan en helpen om de juiste swap-match voor jouw product te vinden. Uploaden is gratis. 

Doe goed & 
verdien tokens.

Drie producten geüpload? Dan krijg je 25 GRATIS tokens. Je verdient extra tokens als jouw producten een volgend leven krijgen. Je bepaalt zelf hoeveel tokens je voor jouw product wilt ontvangen. 1 token is 1 euro. 

Swap tokens
voor used treasures.

Je zet tokens als betaalmiddel in voor producten uit het continu wisselende aanbod van de hele community. Wanneer jij wilt. Het enige dat je met echt geld betaalt zijn de verzendkosten en eventueel een vrijwillige bijdrage voor het regelen van de swap.

Alles wat je moet weten:

Euhm, aanmeld-button al gezien?